Image

Hulp in Praktijk biedt praktische hulp voor mensen die (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk en niet voldoende financiële middelen hebben.
 

HipHelpt socialbeeld 01We kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Praktische hulp, bij een klusje in huis of met boodschappen doen, bijvoorbeeld. Maar ook sociale hulp, want iedereen heeft behoefte aan een praatje op z'n tijd.

Meestal krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar niet iedereen kan daar op terugvallen. Het is dan fijn om te weten dat HipHelpt u in contact kan brengen met hulpbieders uit de buurt, die u met alle plezier een handje helpen.

De overheid verwacht dat mensen steeds meer zelfredzaam zijn. Maar kwetsbare mensen krijgen dat lang niet altijd voor elkaar. Want wat als je ziek bent, in financiële nood zit of niemand in de buurt hebt om op terug te vallen?

HipHelpt socialbeeld 04HipHelpt zorgt ervoor dat er dan tóch hulp komt. Door heel Nederland, en ook in Amersfoort, zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan.

Zij zijn gedreven door naastenliefde. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie. Niemand hoeft alleen te staan.

Dankzij de unieke HipHelpt-app komen vrijwilligers snel en eenvoudig in contact met mensen die hulp nodig hebben.
Net als de app zoekt ook de helpdesk van HipHelpt altijd naar een match in de buurt. Zo komen vraag en aanbod bij elkaar én ontstaan er nieuwe contacten in de wijk of in de omgeving. Ook zien de vrijwilligers of er méér hulp nodig is, bijvoorbeeld omdat mensen eenzaam zijn of kampen met financiële problemen.

Heb je hulp nodig? Klik hier!

Wil je helpen? Klik hier!

Adres

Postadres:

Amelisweerd 77
3813 XE  Amersfoort

Email: info@voorelkaaramersfoort.nl

Zoeken